Купување приколка

Купување приколка

Од финансирање и осигурување на возилото преку купување резервни делови и договори за услуги до пакети SMART PLUS со иновативни предности - овде ќе најдете компетентен советник и сите потребни информации за купување приколка.
SCB My Cargobull

Осигурувања

Осигурување од професионалците во индустријата - скроено според вашите потреби.
Искусете повеќе
spare parts

Резервни делови

Оригинални резервни делови за приколки и од системските партнери и од водечките доставувачи - брза и достојна испорака.
Искусете повеќе
Smart plus packages

Пакети SMART PLUS/EXECUTIVE

Комбинација од опширна опрема, систем за телематика TrailerConnect® и опширни услуги.
Искусете повеќе
Get in touch with us

Обратете ни се

Овде ќе го најдете правилното лице за контакт во вашата близина.
Искусете повеќе
Clear overview of maintenance and repair costs.

Договори за услуги

Договорите за услуги од Schmitz Cargobull - за повеќе безбедност во однос на пресметката и за лесно справување.

Искусете повеќе
Cargobull Trailer Store

Половни возила

Овде ќе најдете достојни и исплатливи половни возила за да се справите со транспортните побарувачки.

Искусете повеќе
Buying a trailer - Financing

Финансирање

Правилниот концепт за финансирање на вашата приколка - за повеќе ликвидност, пресметливи трошоци и даночни предности.
Искусете повеќе
Buying a trailer - SmartTrailer

SmartTrailer

The SmartTrailer combines the advantages of trailer telematics with proven vehicle equipment to create an efficient transport solution.
Искусете повеќе