Финансирање

Финансирање

Сè на едно место: Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

Нашите услуги за финансирање

Конкретните услови зависат од законите во секоја земја. Наведените услуги не се достапни во сите земји.

Одложено плаќање
Pay for your preferred semi-trailer in monthly instalments.
  • Го добивате посакуваното возило и ја плаќате цената на месечни рати.
  • Во договорот може да се вметнат сервисни компоненти.
  • Временските периоди може да се договорат поединечно за максимална безбедност при пресметување.

Предност: Безбедност при пресметување, поединечно приспособени временски периоди и сервисните компоненти може да се вметнат во договорот.

Лизинг
Semi-trailer leasing means only paying for the actual usage period.
  • Плаќате само за она што навистина го користите.

  • Без последици по сметката.

  • Флексибилни финансирање, приспособено според трошоците.

Предност: Без последици по сметката и приспособување според трошоците.
Договор за лизинг
Financing with a Full Service contract, short-term contracts with no deposit.
  • Користење наместо купување во сеопфатен пакет.

  • Финансирање со договор за целосна услуга, краток период и без депозит.
  • Ако приколката ја користите подолго време, договорот може да се продолжи.

Предност: Користење наместо купување, а приспособено на вашите потреби заедно со сеопфатниот пакет.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!