Производи

Производи

Правилната приколка за секаков транспорт - од возила со тврда страна за транспорт со соодветна температура до системи за менување, нашите достојни и иновативни решенија ви помагаат при секојдневниот транспорт.

Возила со тврда страна на приколка

Нашата предност при транспорт на ладна, свежа и сува роба овозможува јасна дополнителна добивка за вашата компанија.
Искусете повеќе

Контејнерска шасија

Контејнерската шасија на Schmitz Cargobull во вид на врат од гуска за сите типови контејнери може да се приспособи според вашиот транспортен бизнис. Со нашиот модуларен систем по потреба можете да ги составувате шасијата, лостот, забравувањето за контејнер и деловите од опремата на контејнерската приколка.
Искусете повеќе
Lath-free POWER CURTAIN for curtainsiders

Приколка со церада

Со флексибилна опрема и можности за прицврстување на товарот, приколките со церада се вистинските универзални транспортни средства.
Искусете повеќе
W.KO COOL swap bodies are efficient and save time when loading and unloading.

Системи за менување

Менливите приколки W.KO се соодветни за интермодален транспорт со голем дел железнички сообраќај и овозможуваат едноставно менување за голема искористеност на возилата.
Искусете повеќе

Кипер

Полукипер S.KI или моторни кипери M.KI за едноставно ракување и достојна примена во секојдневниот транспорт.
Искусете повеќе
Long truck dolly trailer connection

Доли

Квалитетен елемент за спојување за долг камион. Можни се бројни комбинации, од конструкција за моторно возило во комбинација со полуприколка до полуприколка со закачени дополнителни оски.
Искусете повеќе