Контејнерска шасија

Контејнерска шасија

Повеќе безбедност и сигурност во интермодалниот транспорт Со новата генерација на шасија за контејнери од Schmitz Cargobull, добивате исклучително издржливи, робусни и флексибилни решенија за транспорт на контејнери. Подобрената технологија, оптимизираното управување и дополнителните функции ја прават новата шасија оптимален партнер за секоја транспортна задача.
The S.CF Allround 20-45 semi-trailer container chassis delivers flexibility.

S.CF ALLROUND 20-45

Контејнерската полуприколка S.CF ALLROUND 20-45 овозможува флексибилност, безбедност и економичност. ЕУ-контејнери од 20‘ до 45‘ со долг тунел и коси агли се прицврстуваат со разни системи за забравување. Заштитата од подлетување, што може да се извлекува, кај S.CF ALLROUND 20-45 е сериска опрема.
Искусете повеќе
The S.CF DOCK 20/40 offers you the perfect solution when your top priority is the efficient transport of 20' and 40' containers positioned flush with the rear of the trailer.

S.CF DOCK 20/40

Контејнерската полуприколка S.CF DOCK 20/40 овозможува соодветен концепт, ако приоритет се рационален транспорт и товарање контејнери на задната страна од 20’ и 40’. Носи задно поставени контејнери 20’, како и контејнери 2 x 20’ и тунелски контејнер 40’. Пневматскиот заден продолжеток со централно црево е лесен и заштедува време при користење и за контејнер 40’ без тунел не смее да биде одделно приспособен.
Искусете повеќе
The S.CF LIGHT 40-45 is equipped as standard to transport 40' tunnel containers and 45' Euro containers.

S.CF LIGHT 40-45

Контејнерската полуприколка S.CF 45‘ EURO LIGHT пренесува тунелски контејнери 40‘ и контејнери 45‘-EG. Лесните шасии овозможуваат поголема носивост, помала потрошувачка на гориво и оптимален сооднос меѓу трошоците и употребливоста.
Искусете повеќе

S.CF DOCK+ 20-40

The S.CF DOCK+ 20-40 offers full flexibility for the transport of 20', 30' and 40' containers. It carries 20' containers centered and flush with the rear, 30' containers flush with the rear, as well as 2 x 20' containers and 40' tunnel containers.
Искусете повеќе