Приколка со церада

Приколка со церада

Со флексибилна опрема и бројни можности за прицврстување на товарот, приколките со церада се вистинските универзални транспортни средства.
S.CS Universal curtainsider semi-trailer - robust, flexible with universal uses

Полуприколка со церада

Вистинското возило за транспорт на општ товар со софистициран производен систем на Schmitz Cargobull.
Искусете повеќе
S.PL flatbed semi-trailer 1 teaser 584 x 380 lq60

Отворена полуприколка / полуприколка со платформа

Отворената полуприколка S.PR BAU и полуприколка со платформа S.PL, кога товарот мора да дојде до целта под тешки услови.
Искусете повеќе
M.CS with POWER CURTAIN

Камион со приколка со церада

При транспорт на товар со палети или обичен товар, M.CS се одликува со голем товарен волумен и слобода за маневрирање на товарот.
Искусете повеќе
Z.CS central axle curtainsider

Приколка со церада со централна оска

Приколките со церада со централна оска Z.CS се беспрекорно надополнување за камионот со приколка со церада M.CS или полуприколката со церада S.CS.
Искусете повеќе