Приколка со церада со централна оска

Приколка со церада со централна оска

Приколките со церада со централна оска Z.CS се беспрекорно надополнување за камионот со приколка со церада M.CS или полуприколката со церада S.CS.
MCS with POWER CURTAIN
  • Шасија
Chassis
M.CS curtainsider truck body subframe

Шасија

Оптимална заштита од корозија со поцинкувана основа и дополнителни делови овозможува долготрајност и зачувување на вредноста.
Искусете повеќе
  • Страница
  • Опрема за товарање со мост
  • Заден дел
  • Покрив
  • Прилагодување на висината
Страница
Опрема за товарање со мост
Equipment for the M.CS_Z.CS through-loading truck

Опрема за товарање со мост

Кратко време на товарање со опремата за товарање со мост M.CS/Z.CS или M.KO/Z.KO погодна за пристап со палетарка. До 38 евро-палети можат лесно да се товараат и истовараат, без да треба да се откачи возилото од приколката.
Искусете повеќе
Rear
Покрив
Прилагодување на висината
Adjustment of the body to the load volume with the VARIOS body

VARIOS

Флексибилно приспособете ја висината на конструкција со TÜV-сертификат на разни висини на петтото тркало. Товарниот волумен се зголемува многу лесно и истовремено се зачувува вкупната дозволена висина
Искусете повеќе
  • Цврстина
  • Точки и средства за врзување
Цврстина
Recessed load securing loops in the POWER CURTAIN

Сигурносни јамки

Вметнатите јамки во церадата POWER CURTAIN нудат флексибилни можности за прицврстување на товарот со голема сила на блокирање при едноставно ракување.
Искусете повеќе
Lashing points and aids

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!