Кипер

Кипер

Полукипер S.KI или моторни кипери M.KI за едноставно ракување и достојна примена во секојдневниот транспорт.
The S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body.

Полуприколка Кипер

Schmitz Cargobull испорачува полуприколка кипер S.KI коишто се приспособени според потребите во вашата компанија.
Искусете повеќе
The matching M.KI truck tipper body with rounded steel body for all popular trucks.

Конструкција за моторен кипер

Градежниот сообраќај е предизвикувачки. Моторните кипери M.KI на градилиштата се поподвижни од камионите со полуприколка, а и на тежок терен.
Искусете повеќе