Полуприколка Кипер

Полуприколка Кипер

Schmitz Cargobull испорачува полуприколка кипер S.KI коишто се приспособени според потребите во вашата компанија.
The S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body.

S.KI LIGHT

Полукиперот S.KI LIGHT со мала тежина е транспортно средство со оптимална носивост благодарение на лесната конструкција од алуминиум. Притоа се задржува стабилноста и покрај лесната конструкција.
Искусете повеќе
The S.KI SOLID tipper semi-trailer with rounded steel body for the transport of construction materials.

S.KI SOLID

Полукиперите S.KI SOLID со челична заоблена конструкција се универзално решение за транспорт на градежни материјали. Благодарение на својата голема издржливост, киперот е соодветен за абразивни материјали.
Искусете повеќе
The S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body and thermal insulation for the transport of asphalt

S.KI LIGHT со термоизолација

Алуминиумската конструкција на полукиперот S.KI LIGHT со целосна термоизолација според DIN 70001 е транспортно решение со оптимална носивост за изградба на патишта.
Искусете повеќе
Reliable asphalt transport with the S.KI SOLID tipper semi-trailer

S.KI SOLID со термоизолација

Термоизолацијата овозможува одлична изолација и голема стабилност на вредностите. Благодарение на ниската тежинска точка на конструкцијата, возилото има подобра позиција на патот и поголема стабилност при кипење. Конструкцијата е сериски опремена со опција за мерење температура на четири точки низ страничните отвори. Дополнително: Подготовка на електронско мерење
Искусете повеќе
The S.KI LIGHT bulk tipper semi-trailer with aluminium box body for agricultural and forestry goods

S.KI LIGHT во изведба со голем волумен

Земјоделски и шумарски товар со мала густина може чисто и безбедно да се транспортираат во алуминиумската конструкција со голем волумен на полуприколката S.KI LIGHT.
Искусете повеќе
S.KI SOLID tipper semi-trailer for the transport of recycling materials

S.KI SOLID во изведба со голем волумен

Металниот отпад и другите тешки и габаритни товари претставуваат големи предизвици на транспортното возило. Полукиперот S.KI SOLID со челична заоблена конструкција е соодветен за груба роба.
Искусете повеќе
The S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body