Кипер со централна оска Z.KI

Кипер со централна оска Z.KI

Повторно тука: Конструктивно подобрена, полесна и поедноставна за ракување со корито со ширина на палета и страници на склопување.
 • ТипКипер со централна оска во изведба со три страни
 • КонструкцијаЧеличен мост за кипење со три страни
 • Волумен10,6
 • Должина на типот4.9
 • Висина на страници900mm
 • ШасијаЧелик
 • УпотребаНасипен товар, општ товар, роба на палети, техничка опрема, мали машини
Central-Axle Tipping Trailer Z.KI
Z.KI Central-Axle Tipping Trailer
 • $name
 • Anbauteile
 • Beleuchtung
Шасија
Дополнителни делови
Осветлување
 • $name
 • Заден дел
Конструкција
Заден дел
 • Точки и средства за врзување
Точки и средства за врзување

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!