Возила со тврда страна на приколка

Возила со тврда страна на приколка

Нашата предност при транспорт на ладна, свежа и сува роба овозможува јасна дополнителна добивка за вашата компанија.
Box body semi-trailer S.KO COOL SMART

Полуприколка со тврда страна

Благодарение на модуларниот систем, нашите полуприколки со тврда страна S.KO можат поединечно да се конфигурираат за разни примени.
Искусете повеќе
Reliable fresh food transport with the M.KO COOL truck

Возило со приколка со тврда страна

Моќно моторно возило со тврда страна M.KO за транспорт со соодветна температура на камиони од сите реномирани произведувачи.
Искусете повеќе
Distribution traffic in temperature-controlled transport with the A.KO COOL box body trailer.

Приколка со тврда страна

Приколка со тврда страна со беспрекорно возење, оптимален достапен простор и повеќе безбедност и при невообичаен товар.
Искусете повеќе