M.KO Z.KO

M.KO Z.KO

При товарање со мост, возилото со приколка со тврда страна M.KO може да се товара и истовара со виљушкар директно преку приколката со централна оска Z.KO. Тоа заштедува време и место, затоа што до рампата се приоѓа само еднаш со целиот приколичар и притоа приколката не треба да се препаркира.
Time-saving loading and unloading with the M.KO/Z.KO high-volume truck body and trailer combination
 • Шасија
 • Подготовка на спојката
Шасија
Subframe can be fitted to all popular trucks.

Рам и шасија

Нашиот поцинкуван рам може да се монтира на моторното возило, во зависност од произведувачот. Опремата и дополнителните делови лесно се прицврстуваат на рамот. Благодарение на зашрафената конструкција, компонентите може лесно да се менуваат, со што се намалуваат трошоците за одржување и поправка.
Искусете повеќе
Подготовка на спојката
Trailer coupling with all the necessary connections for the trailer.

Подготовка на спојката

Оптимално подготвено: Спојка со сите потребни приклучоци за приколката. Типот на спојката може да варира, меѓудругото и поради позицијата на спојката, типот на електричните и воздушните приклучоци и уредите за спојување.
Искусете повеќе
 • Опрема за товарање со мост
 • Товарање на кат
 • Заден дел
 • под
 • Осветлување
Опрема за товарање со мост
Товарање на кат
High loading volume with the double-decker system.

Товарање на кат

Флексибилна и поголема искористеност на возилото благодарение на системот за товарање на кат. Идеален за роба што не се товара на кат. Системот овозможува непрекинато товарање преку две висински нивоа со повеќе делови.
Искусете повеќе
Заден дел
под
Осветлување
Exterior lighting provides for the safety of the truck and other road users.

Надворешно осветлување

Светлосната сигнализација и предното и задното осветлување на возилото се пропишани законски. Како дополнителна опција може да се добијат и задни и предни светла и предупредувачко светло за задната товарна рампа.
Искусете повеќе
 • Опрема MultiTemp
 • Ладилник
 • Завеса
Опрема MultiTemp
Ладилник
Efficient cooling with a brand-name underfloor cooling unit.

Ладилник под подот

Ладилникот под подот е моќна алтернатива на ѕидните уреди. Целосна искористеност на просторот во нископоврзаната приколка со централна оска, ако на предниот ѕид нема место за ладилник.
Искусете повеќе
Завеса
Strip curtain for the M.KO truck box body

Завеса

Променливите и надолжно подвижните заштитни церади овозможуваат поголема безбедност на товарот и истовремено заштедуваат енергија, затоа што при парцијални товари не се нарушува температурата кога се отвораат вратите.
Искусете повеќе
 • Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Information on resetting with the electronic ramp approach aid

Електронски систем за помош при паркирање на рампа

Системот помага при паркирање на товарна рампа. Ако се постави возилото во рикверц, системот го информира возачот со светлосни и звучни сигнали за преостанатото растојание зад возилото. Ако приколката се приближува до рампата, возилото само кочи.
Искусете повеќе
 • Цврстина
 • Точки и средства за врзување
Цврстина
Точки и средства за врзување

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!