Swap Chassis A.WF / Z.WF

Swap Chassis A.WF / Z.WF

With a wide range of parking heights and everything that makes rough alternating operation easier, Schmitz Cargobull's swap chassis enable economical handling of swap bodies. 
  • Chassis
  • Attachments

Drawbar

The longest adjustable drawbar on the A.WF.
Искусете повеќе

EBS control unit

EBS control unit (electronic braking system) located centrally in the chassis.
Искусете повеќе

Container lock

Galvanized container lock with anti-rotation device, retractable for driving under the swap bodies.
Искусете повеќе

Bogie

Bogie with low-maintenance ball bearing slewing ring and optimum, protected feed-through of the cables through the frame.
Искусете повеќе

Stop

Folding and length adjustable stop for swap bodies.
Искусете повеќе

Parking brake and air suspension

Control unit for parking brake and air suspension with two lifting and lowering valves on the side of the A.WF solebar.
Искусете повеќе

Galvanized guide rollers

Galvanized guide rollers with locating bearings, mounted behind the rear container beam.
Искусете повеќе

Underride guard

Underride guard with ECE warning marking panel, folding GGVS sign and central work light.
Искусете повеќе

Spare wheel holder

Simple spare wheel holder in basket design for low ground clearance.
Искусете повеќе

Toolbox

Plastic tool box and plastic document box behind collision protection
Искусете повеќе
  • Chassis
  • Attachments

Supporting winch

Two-sided support winch on the rear frame, with one-sided operation on the right, compensating foot and two gear steps.
Искусете повеќе

Container lock

Galvanized container lock with anti-rotation device, retractable for driving under the swap bodies.
Искусете повеќе

Telescopic draw tube

Telescopic draw tube (4 x 100 mm) with mechanical locking.
Искусете повеќе

Galvanized guide rollers

Galvanized guide rollers with locating bearings, mounted behind the rear container beam.
Искусете повеќе

Light and brake connection

Bracket for light and brake connection mounted on the side of the draw tube for easy handling
Искусете повеќе

Underride guard

Underride guard with ECE warning marking panel, folding GGVS sign and central work light.
Искусете повеќе

Spare wheel holder

Spare wheel holder in basket design and 
two-sided support winch on the rear frame,
with one-side operation on the right, 
balancing foot and two step gear stages (Z.WF)
Искусете повеќе

Toolbox

Plastic tool box and plastic document box behind collision protection
Искусете повеќе

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за: Договори за услуги

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за: Телематика

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за: Финансирање

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!