Контакт

Контакт

Достапни сме за сите ваши прашање околу нашите производи и услуги. Испратете ги вашите прашања преку формуларот или изберете лице за контакт.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!

Лице за контакт низ целиот свет

Изберете ја саканата област

 • Мароко
  Schmitz Cargobull Maroc SARL

  Lotissement Les Orchidées

  Boulevard Mohamed VI ∙ Immeuble E

  Etage 1 Appartement B3

  28800 Mohammedia

  Maroc
  Tel: +212 661 118 227
 • Северна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Западна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Источна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Јужна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040


   

  GRW Engineering Pty Ltd

  20 Abattoir Street

  6849 Worcester

  Јужна Африка

  Е-пошта: Info@grw.co.za

  Тел.: +27 23 3486300

 • Канада

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

   

  Gincor Werx
  210 Harry Walker Parkway N.
  "Newmarket, ON
  L3Y 7B4“
  Канада
  Е-пошта: dtorrance@gincor.com
  Тел.: +1 647 449-5594

 • Северна Америка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Јужна Америка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Израел

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

   

 • Јапонија

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Јужна Кореја

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Тајланд

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Обединети Арапски Емирати

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

   

 • Останати држави од Близок Исток

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

   

 • Саудиска Арабија

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH

  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

   

 • Австралија

  Schmitz Cargobull Pty Ltd

  Unit 2, 221 Browns Road

  Noble Park North VIC 3174

  Австралија

  Е-пошта: trailers.au@cargobull.com

  Тел.: +998 03 8794 6600

 • Нов Зеланд

  Schmitz Cargobull Pty Ltd

  Unit 2, 221 Browns Road

  Noble Park North VIC 3174

  Австралија

  Е-пошта: trailers.au@cargobull.com

  Тел.: +998 03 8794 6600

 • Cargobull Euroservice

  Бесплатна телефонска линија за помош при дефект во цела Европа
  00800 24 CARGOBULL
  00800 24 22 74 62 855

  Или ако нема достапна GSM-мрежа
  +32 11 30 26 52 (се наплаќа)

 • Договори за целосна услуга

  Тел.: +49 2558 81-2690
  Факс: +49 2558 81-9 27 52

  Е-пошта: fullservice@cargobull.com

 • Поддршка за сервисен партнер

  Тел.: +49 2558 81-4123

  Е-пошта: fullservice@cargbull.com

 • Cargobull Telematics
  Cargobull Telematics GmbH
  Wilhelm-Schickard Straße 4
  48149 Münster
  Германија
  Тел.: +49 2558 81-1818
  E-пошта: helpdesk.trailerconnect@cargobull.com

  www.cargobull-telematics.com
 • Финансирање
  SCB Finance Deutschland GmbH
  Bahnhofstr. 22
  D-48612 Horstmar
  Тел.: +49 2558 81- 5555
  Факс: +49 2558 81- 5550
  E-пошта: SCBFinanceDE@cargobull.com

Резервни делови

Лице за контакт во одделот за делови и услуги на Schmitz Cargobull.

 • Источна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Мароко
  Schmitz Cargobull Maroc SARL

  Lotissement Les Orchidées

  Boulevard Mohamed VI ∙ Immeuble E

  Etage 1 Appartement B3

  28800 Mohammedia

  Maroc
  Tel: +212 661 118 227
 • Северна Африка
  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster
  Германија
  E-пошта: info.overseas@cargobull.com
  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Западна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Јужна Африка
  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Bahnhofstraße 22
  48612 Horstmar
  Германија
  E-пошта: info.overseas@cargobull.com
  Тел.: +49 2558 81 2040

  GRW Engineering Pty Ltd
  20 Abattoir Street
  6849 Worcester
  Јужна Африка
  E-пошта: info@grw.co.za
  Тел.: +27 23 3486300

 • Северна Америка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Јужна Америка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Израел

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

  Maryuma Group
  Индустриска зона Netzer Sereni
  70300 BE'ER YA'KOV
  Израел
  Е-пошта: izik@maryumagroup.com
  Тел.: +972 89 244 860

 • Јапонија

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Јужна Кореја

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Тајланд

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Австрија


  Schmitz Cargobull Austria GmbH

  Bayernstr. 54

  5071 Wals-Siezenheim

  Тел.: +43 662 88 15 87

  Факс: +43 662 88 15 87 15


  Е-пошта: vertrieb.at@cargobull.com


 • Белорусија

  IOOO Schmitz Cargobull Bel

  Str. Mira, 2B , Raum 26

  223062 Privolny, Minski Gebiet

  Тел.: +375 175113178

  Факс: +375 175113286


  Е-пошта: info@Cargobull.by


 • Босна и Херцеговина

  Schmitz Cargobull d.o.o.

  Lužansko polje br. 7

  BiH-71210 Ilidža - Sarajevo

  Тел.: +387 33 761 520

  Факс: +387 33 761 521


  Е-пошта: rezervni.dijelovi@cargobull.ba

 • Бугарија

  Schmitz Cargobull Bulgaria EOOD

  BG-1855 Dolni Bogrov, Sofia

  Тел.: +359 28920555

  Факс: +359 28411028


  Е-пошта: sp@cargobull.bg

 • Хрватска

  Schmitz Cargobull d.o.o.

  Ljudevita Posavskog 29

  10360 Sesvete (Zagreb)

  Тел.: +385 12013914

  Факс: +385 12013416


  Е-пошта: andrija.simic@cargobull.hr

 • Чешка Република

  EWT spol. s.r.o.

  Zapy 255

  25061 Zápy

  Тел.: +420 326 901 222

  Факс: +420 326 901 130


  Е-пошта: sklad@ewt.cz

 • Данска

  Schmitz Cargobull Danmark A/S
  Europavej 1
  6330 Padborg
  Тел.: +45 36970022
  Факс: +45 74670300

 • Естонија

  Schmitz Cargobull Eesti OÜ

  Taevavärava tee, 9A

  75306 Rae vald, Jüri

  Тел.: +372 6064245

  Факс: +372 6064247


  Е-пошта: arved@cargobull.ee


 • Финска

  Schmitz Cargobull Suomi Oy
  Toinen savu 8
  01510 Vantaa, Suomi
  Тел.: +358 207545890
  E-пошта: finland@cargobull.com
  Arikas Ltd Oy
  Huoltotie 1
  04300 Tuusula
  Тел.: +358 10 7785000
  E-пошта: Ari.halme@arikas.fi


 • Франција


  Schmitz Cargobull France

  29, rue du Morellon

  ZAC du Chesnes Ouest

  38070 SAINT QUENTIN FALLAVIER

  Тел.: 04 74 95 09 62

  Факс: 04 74 95 16 26


  Е-пошта: cps.france@cargobull.com

 • Грција

  Schmitz Cargobull S.E.E. A.E.

  57.km N.E.O. Athinon - Korinthou

  191 00 Komvos Kinetta

  Тел.: +30 2296063799

  Факс: +30 2296063769


  Е-пошта: info@cargobull.gr

 • Унгарија

  Schmitz Cargobull Magyarország Kft.

  0321/21 hrsz.

  H-2060 Bicske

  Тел.: +36 (22) 814 100
  Факс: +36 (22) 814 111
  E-пошта: alkatresz@cargobull.com


 • Италија


  Tutta la logistia viene svolta da

  Schmitz Cargobull Italia S.

  Via Cesarina 23

  37066 Sommacampagna

  Тел.: +39 45-8961910

  Факс: +39 458960988


  Е-пошта: partsitaly@cargobull.com


 • Летонија

  Schmitz Cargobull Latvija SiA

  Getlinu iela 7a

  2121 Rumbula

  Тел.: +371 67795300

  Факс: +371 67795233


  Е-пошта: rezervesdalas@cargobull.com


 • Литванија

  Schmitz Cargobull Baltic UAB

  Pramones 7

  35100 Panevezys

  Тел.: +370 45503600

  Факс: +370 45503601


  Е-пошта: Gintautas.Sablevicius@Cargobull.com


 • Македонија

  Schmitz Cargobull Makedonija dooel

  Ул. 34 бр. 3, населба Илинден

  MK-1041 Скопје

  Тел.: +389 22581560

  Факс: +389 22572001


  Е-пошта: stojan.stojanoski@cargobull.com.mk

 • Малта
  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster
  Германија
  E-пошта: info.overseas@cargobull.com
  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Молдавија

  Schmitz Cargobull SRL

  Str Burebista nr 108 Of 213

  2032 Chisinau

  Тел.: +373 22571163


  Е-пошта: vadim.gurulea@cargobull.md


 • Црна Гора

  Schmitz Cargobull d.o.o.

  Autoput za Novi Sad 211

  11273 Beograd, Batajnica

  Тел.: +381 11 377 46 30

  Факс: +381 11 777 46 33

  Е-пошта: Goran.Markovic@Cargobull.com

  Е-пошта: Milos.Branisavljevic@Cargobull.com

 • Холандија


  Schmitz Cargobull Nederland B.V.

  Campagneweg 34a

  4761 RM Zevenbergen

  Тел.: +31 168331199

  Факс: +31 168331198

  Е-пошта: info.nl@cargobull.com

 • Норвешка

  Schmitz Cargobull Norge AS

  Hovinmovegen 4

  N-2060 Gardermoen

  Тел.: +47 23 96 14 00

  Факс: +47 47 65 11 11

  Е-пошта: Spareparts.no@cargobull.com
 • Полска

  EWT Truck & Trailer

  Oltarzew.ul. Poznanska 339

  05-850 Ozarow Mazowiecki

  Тел.: +48 227335300

  Fax: +48 227335302


  е-пошта: ewt@ewt.pl

 • Португалија

  Schmitz Cargobull Portugal Lda

  Zona industrial - Apartado 173

  2040-998 Rio Maior

  Тел.: +351 2439995 30

  Факс: +351 2439995 39


  Е-пошта: armazem@cargobull.pt

 • Романија

  Schmitz Cargobull Romania SRL

  Soseaua Bucuresti nr 1-3

  77055 Ciorogarla, jud Ilfov

  Тел.: +40 214443555

  Факс: +40 214443567


  Е-пошта: marian.opran@cargobull.ro


 • Србија

  Schmitz Cargobull d.o.o.

  Autoput za Novi Sad 211

  11273 Beograd, Batajnica

  Тел.: +381 11 377 46 30

  Факс: +381 11 777 46 33

  Е-пошта: Goran.Markovic@Cargobull.com

  Е-пошта: Milos.Branisavljevic@Cargobull.com

 • Словачка

  CENTRAL EUROPE TRAILER, s.r.o.

  Dialnicna cesta 16

  903 01 Senec

  Тел.: +421 240 209 636

  Факс: +421 240 209 650

  Е-пошта: sklad@cet.sk


 • Словенија


  Schmitz Cargobull d.o.o.

  Koroska cesta 51

  2366 Muta

  Тел.: +386 28761291

  Факс: +386 28761220


  Е-пошта: scb.slovenia@cargobull.si

 • Шпанија


  Schmitz Cargobull Ibérica, S.A

  Ctra. Alagón-La Almunia, Km 0,1

  50639 Figueruelas (Zaragoza)

  Тел.: +34 976209500

  Факс: +34 976613346


  Е-пошта: Recambios.schmitz@cargobull.com

 • Шведска

  Schmitz Cargobull Sverige AB

  Torbornavägen 22

  253 68 Helsingborg

  Тел.: +46 42294960

  Факс: +46 42296330

  Е-пошта: parts.se@cargobull.com


 • Швајцарија

  Schmitz Cargobull Schweiz AG

  Höchmatt 7

  CH-4616 Kappel SO

  Тел.: +41 (62) 959 50 50

  Факс: +41 (62) 959 50 60

  Е-пошта: ersatzteile.CH@cargobull.com

 • Турција

  ENKA PAZARLAMA

  Istasyon Mh. Araplar Cd.

  34940 Tuzla Istanbul

  Тел.: +90 2164467227

  Факс: +90 2164467286


  Е-пошта: betul.arslan@cargobull.com.tr


 • Украина

  Schmitz Cargobull Ukraine GmbH

  Pr. Peremohy 89-a, Bl. 2, Office 10

  3115 Kiev

  Тел.: +380 444902293

  Факс: +380 444902283

  Е-пошта: oleksandr.pidlubnyi@cargobull.ua


 • Обединето Кралство

  Schmitz Cargobull (UK) Limited

  Cheshire, Tarporley Road, Lower Whitley

  WA4 4EZ Warrington

  Тел.: +44 192732682

  Факс: +44 1925730663

  Е-пошта: parts.centre@cargobull.com

 • Германија (централна)

  Online:
  www.cargobull-serviceportal.de

  Schmitz Cargobull Parts & Services

  Siemensstra?e 49

  48341 Altenberge

  Телефонска линија за резервни делови:
  Тел.: +49 2558 81-29 99
  Факс: +49 2558 81-27 18

  E-пошта: ersatzteile@cargobull.com

 • Останати држави од Близок Исток

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Саудиска Арабија

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Обединети Арапски Емирати

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Австралија

  Schmitz Cargobull Pty Ltd

  Unit 2, 221 Browns Road

  Noble Park North VIC 3174

  Австралија

  Е-пошта: parts.au@cargobull.com

  Тел.: +998 03 8794 6607

 • Нов Зеланд

  Schmitz Cargobull Pty Ltd

  Unit 2, 221 Browns Road

  Noble Park North VIC 3174

  Австралија

  Е-пошта: parts.au@cargobull.com

  Тел.: +998 03 8794 6607

Половни возила

Половни приколки директно од најголемиот европски центар за половни возила, Cargobull Trailer Store!

 • Источна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Мароко
  Schmitz Cargobull Maroc SARL

  Lotissement Les Orchidées

  Boulevard Mohamed VI ∙ Immeuble E

  Etage 1 Appartement B3

  28800 Mohammedia

  Maroc
  Tel: +212 661 118 227
 • Северна Африка
  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster
  Германија
  E-пошта: info.overseas@cargobull.com
  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Јужна Африка
  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster
  Германија
  E-пошта: info.overseas@cargobull.com
  Тел.: +49 2558 81 2040
   

  GRW Engineering Pty Ltd
  20 Abattoir Street
  6849 Worcester
  Јужна Африка
  E-пошта: info@grw.co.za
  Тел.: +27 23 3486300

 • Западна Африка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040
 • Северна Америка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Јужна Америка

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Израел

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Јапонија

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Јужна Кореја

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Тајланд

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Останати држави од Близок Исток

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Саудиска Арабија

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Обединети Арапски Емирати

  Schmitz Cargobull Overseas GmbH 
  Wilhelm-Schickard-Straße 4
  48149 Muenster

  Германија

  Е-пошта: info.overseas@cargobull.com

  Тел.: +49 2558 81 2040

 • Австралија

  Schmitz Cargobull Pty Ltd

  Unit 2, 221 Browns Road

  Noble Park North VIC 3174

  Австралија

  Е-пошта: trailers.au@cargobull.com

  Тел.: +998 03 8794 6600

 • Нов Зеланд

  Schmitz Cargobull Pty Ltd

  Unit 2, 221 Browns Road

  Noble Park North VIC 3174

  Австралија

  Е-пошта: trailers.au@cargobull.com

  Тел.: +998 03 8794 6600