Моторно возило со тврда страна

Моторно возило со тврда страна

Моќно моторно возило со тврда страна M.KO за транспорт со соодветна температура на камиони од сите реномирани произведувачи.
Reliable fresh food transport with the M.KO COOL truck

M.KO COOL

Со порастот на барањата на потрошувачите растат и предизвиците на логистиката. За поединечни потреби, возилото со приколка со тврда страна M.KO COOL е моќно возило со тврда страна, што одговара на сите возила од реномирани произведувачи на камиони.
Искусете повеќе
Efficient transport of dry freight with the M.KO EXPRESS truck.

M.KO EXPRESS

При дистрибутивен транспорт во градската логистика како и при товарање со мост при долги релации за транспорт на вредна или сува роба, моторното возило со тврда страна M.KO EXPRESS овозможува идеално решение.
Искусете повеќе
Organise efficient bulk transport with the M.KO Z.KO through-loading trailer

M.KO / Z.KO

При товарање со мост, возилото со приколка со тврда страна M.KO може да се товара и истовара со виљушкар директно преку приколката со централна оска Z.KO. Тоа заштедува време и место, затоа што до рампата се приоѓа само еднаш со целиот приколичар и притоа приколката не треба да се препаркира.
Искусете повеќе
Reliable fresh food transport with the M.KO COOL truck