Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

FERROPLAST со пена NX17.

Водечка технологија на пазарот за Вашето возило со тврда страна.


Додатоците за приколки FERROPLAST Ви нудат солидна економска вредност. Точно 50 % од пазарот на полуприколки со тврда страна во Европа го докажуваат квалитетот. FERROPLAST го комбинира зголемениот ефект на изолација на новата полиуретанска пена NX17 со отпорниот двостран капак од повеќеслоен метал – исто така постои избор со HDR технологија за екстремна потисна сила. Од овој материјал, со процес на спојување, градиме тврда страна со целосно непропустливи горни површини. FERROPLAST додатоци за приколка се енергетски ефикасни, хигиенски, отпорни на стареење и лесни за поправка..

 

Повеќе информации?! Кликнете овде.

FERROPLAST со пена NX17