Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Пример за термички третирана стока.

Како кај модерните јахти и авиони, додатокот S.KO ја задржува својата супериорна стабилност со помош на залепени сендвич-делови. Сегашната верзија го заменува алуминиумскиот профил на надолжниот раб со остар челичен профил. Тоа дава дополнителна стабилност на додатокот и поради потенкиот челичен профил, додатокот овозможува повеќе место за јадрото од пена, а со тоа овозможува и подобра изолација. Отворените врати на надворешниот ѕид секогаш се во голема опасност при прикотвување во ладните канали. Во тој случај помага секој милиметар за да легнат вратите порамно. Со нашите оптимизирани зглобови и ултра-рамни челични рачки, вратите од страничните ѕидови штрчат само по 160 mm од страна.

 

1. Самостојниот додаток FERROPLAST во техниката на спојување со лепење го спојуваат извонредната стабилност и максималната висина на внатрешниот простор со целосна заштита на стоката.

2. Поларно бела внатрешна страна на покривот со поголема рефлексија.

3. Гуми на врати со четири слоја за оптимално затворање на приколката.

4. Невидливите внатрешни засилувања на аглите во вратите ја зголемуваат стабилноста.

Самостојниот додаток FERROPLAST во техниката на спојување со лепење го спојуваат извонредната стабилност и максималната висина на внатрешниот простор со целосна заштита на стоката.Поларно бела внатрешна страна на покривот со поголема рефлексија.Гуми на врати со четири слоја за оптимално затворање на приколката.Невидливите внатрешни засилувања на аглите во вратите ја зголемуваат стабилноста.