Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Сигурен транспорт на прехранбени производи

Сигурен транспорт на прехранбени производи: ATP, FRC и HACCP

Ладилник на Schmitz Cargobull ги исполнува барањата ATP класа FRC за транспорт на краткотрајни прехранбени производи. Не пропуштаат пареа, нудат постојани услови за транспорт и хигиенски се совршени за чистење. Конструкцијата, материјалите и изградбата на возилото се надгледува според системот за осигурување на квалитет HACCP за прехранбената индустрија. Сертифицирањето се одвива преку TÜV Süd или преку Germanischen Lloyd.

Сигурен транспорт на прехранбени производиСигурен транспорт на прехранбени производи