Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Опрема за транспорт на месо

Купувачите ширум Европа имаат разни барања за опремата за закачување месо во ладилниците. Schmitz Cargobull Ви нуди целосна компетентност за поставување на правилните системски решенија. Покривот и страничните ѕидови на приколката FERROPLAST се специјално засилени. Внатрешните слоеви се состојат, по избор, од фиберстакло, не’рѓосувачки лим или лим обложен со PVC.

1. Систем за закачување месо со правилно поставени куки и џебови според европски стандарди …
2. … или како двошински систем за употреба во западноевропските индустриски зони.

Систем за закачување месо со правилно поставени куки и џебови според европски стандарди …… или како двошински систем за употреба во западноевропските индустриски зони.