Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Опрема за сообраќај на кратки водни релации

Опрема на ферибот. За сигурен поморски сообраќај.

1. Правилно поставена за брзо местење на палуба: Алки за врзување по должина на грлото од шасијата, …

2. … позади на две места, и …

3. … на долгите носачи, пред и после осниот агрегат


Опрема за ферибот – Предностите на повидок

  • Четири пара алки за брзо, ефикасно врзување
  • Лежишта за постаменти за бродски сообраќај без надзор
  • Голема цврстина преку новите штитници за агли од поцинкуван челик
Правилно поставена за брзо местење на палуба: Алки за врзување по должина на грлото од шасијата, …… позади на две места, и …… на долгите носачи, пред и после осниот агрегат