Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Дополнителна опрема

Софистицирани детали, од долниот лифт до показателот за ниво на гориво на ладилникот, го поедноставуваат секојдневниот транспорт. Нашиот асортиман од дополнителни делови јасно ги комбинира соодветните соодветните решенија.

1. Рачки на задната врата од не’рѓосувачки челик.
2. Внимавајте на нивото на гориво: Резервоарот за биодизел на уредот за ладење со показател на нивото …
3. … и капаче кое може да се заклучува.
4. Долниот лифт ја презема функцијата на заден браник на расклопување.
5. Алатникот на шасијата заштедува време и труд.
6. Чисто и стабилно решение: 30-литарски пластичен резервоар за вода.
7. Дополнителна сигурност: Мачкини окца на страните и позади.
8. Секогаш при рака при итен случај: Противпожарен апарат во пластичното куќиште на шасијата.
9. Документите се сместени веднаш при рака во сандачето за документи.
10. Дополнително светло за рикверц за подобро осветлување позади возилото.

Рачки на задната врата од не’рѓосувачки челик.Внимавајте на нивото на гориво: Резервоарот за биодизел на уредот за ладење со показател на нивото …… и капаче кое може да се заклучува.Долниот лифт ја презема функцијата на заден браник на расклопување.Алатникот на шасијата заштедува време и труд.Чисто и стабилно решение: 30-литарски пластичен резервоар за вода.Дополнителна сигурност: Мачкини окца на страните и позади.Секогаш при рака при итен случај: Противпожарен апарат во пластичното куќиште на шасијата.Документите се сместени веднаш при рака во сандачето за документи.Дополнително светло за рикверц за подобро осветлување позади возилото.