Полуприколка со тврда страна S.KO COOL возило со ладилник

Обложување на шасијата

За возилата може дополнително да се нарача обложување на шасијата и школката. Облогата може значително да го намали воздушното триење а со тоа и потрошувачката на гориво при возење.

1/2. Страничната облога е поделена на практични поединечни елементи. Тркалата на школката, резервните тркала и кутиите за палети се достапни преку еден отвор
3. Облогата на шасијата истовремено делува како заштита при возење и подлогата се интегрира аеродинамично
4. Облогите на шасијата го намалуваат отпорот на воздухот.
5. Облоги на шасија со кутии за палети.

Страничната облога е поделена на практични поединечни елементи. Тркалата на школката, резервните тркала и кутиите за палети се достапни преку еден отвор.Страничната облога е поделена на практични поединечни елементи. Тркалата на школката, резервните тркала и кутиите за палети се достапни преку еден отвор.Облогата на шасијата истовремено делува како заштита при возење и подлогата се интегрира аеродинамичноОблогите на шасијата го намалуваат отпорот на воздухот.Облоги на шасија со кутии за палети.