Полуприколка со тврда страна S.KO EXPRESS

Решенија за задна врата

1. Со федер или пневматски: Ролетната заштедува време во тесни товарни места.
2. Алуминиумска врата со две крила со 2 x 2 внатрешно поставени брави на вртење.
3. Едноставно подобро на подолг период: Единечен зглоб на задната алуминиумска врата.

Со федер или пневматски: Ролетната заштедува време во тесни товарни места.Алуминиумска врата со две крила со 2 x 2 внатрешно поставени брави на вртење.Едноставно подобро на подолг период: Единечен зглоб на задната алуминиумска врата.