Полуприколка со тврда страна S.KO EXPRESS

Преден ѕид

1. Стабилен: Преден ѕид од алуминиумски профили од 25 mm.
2. Подобра заштита од оштетувања при возење: Иверица на предниот ѕид.
3. Зголемување на капацитетот: Систем за товарање на кат за дополнителни места за палети.

Стабилен: Преден ѕид од алуминиумски профили од 25 mm.Подобра заштита од оштетувања при возење: Иверица на предниот ѕид.Зголемување на капацитетот: Систем за товарање на кат за дополнителни места за палети.