Полуприколка со тврда страна S.KO EXPRESS

Опрема за професионалци

1. Долготрајна: Под од иверица за товар на оска од 5,5 t или 7,1 t.
2. Опција: Лим против абење на задната врата.
3. Лајсни со алки со дополнителни лајсни.
4. Систем за товарање на кат

Долготрајна: Под од иверица за товар на оска од 5,5 t или 7,1 t.Опција: Лим против абење на задната врата.Лајсни со алки со дополнителни лајсни.Систем за товарање на кат