Полуприколка со тврда страна S.KO EXPRESS

Долга шасија

Несвитливата шасија која е издржлива на големи товари е дизајнирана за да трае долго и со намалени трошоци при употреба: Сите челични делови пред монтажата се поцинкуваат, а алуминиумските делови се обложуваат со електрофоретски материјал. 10-годишната гаранција против ’рѓосување ги докажува стандардите на квалитет и при оштетување, модуларната конструкција е лесна за поправка: При олабавување на зашрафените делови, истите се заменуваат при што се заштедува време и средства, без да се оштети заштитниот слој против корозија. Исто така опремата за копнен или воден сообраќај без проблеми може да се инсталира преку концептот MODULOS.

Предностите на повидок

  • Несвитлива шасија, направена за товари со голема зафатнина
  • Зашрафена конструкција: сите делови се поцинкувани или обложени со електрофоретски материјал
  • 10-годишна гаранција против ’рѓосување
  • Стабилен заден дел на рамката за поголема отпорност на оштетувања при возење
  • Идеално лесна за чистење
Долга шасија