Полуприколка со тврда страна S.KO EXPRESS

Опрема за сообраќај на кратки водни релации

1. Правилно поставена за брзо местење на палуба: Алки за врзување по должина на грлото од шасијата, …

2. … позади на две места, и …

3. … на долгите носачи, пред и после осниот агрегат

 

Опрема за ферибот – Предностите на повидок

  • Четири пара алки за брзо, ефикасно врзување
  • Лежишта за постаменти за бродски сообраќај без надзор
  • Голема цврстина преку новите штитници за агли од поцинкуван челик
Правилно поставена за брзо местење на палуба: Алки за врзување по должина на грлото од шасијата, …… позади на две места, и …… на долгите носачи, пред и после осниот агрегат