Полуприколка со тврда страна на диплење

S.KO EXPRESS со страна на диплење
1.Многустрано и ефикасно: Совршено повеќенаменски за Вашиот успех
Возилото со тврда страна на диплење на Schmitz Cargobull спојува две различни предности:

 

  • Сигурен е толку, колку што може да биде сигурна приколка од метал. Преку нашиот материјал за обложување FERROPLAST со челични капаци отпорни на кражба, имате максимална сигурност при транспорт.
  • Страните на диплење Ви гарантираат пристап и едноставно товарање како кај приколка со церада.


Возилото со тврда страна на диплење е идеално за флексибилен распоред. Преку своето широк опсег на можности за примена, нуди повеќе опции за понуди и го олеснува транспортот на повратна роба. Ова ја зголемува употребата и ги намалува празните километри.

2. Целосна странична ширина
Едноставно отворање. Брзо товарање. Сигурно транспортирање. Страната на диплење Ви гарантира пристап и едноставно товарање. Страничната должина изнесува 13.109 mm. Поради предноста на FERROPLAST, возилото нема потпора во средина.
3. Преден ѕид од FERROPLAST
  • Силниот преден ѕид од FERROPLAST овозможува сигурно држење на уред за ладење.
  • Дополнителниот водоотпорен под од коцкест лим Спречува лизгање на товарот и и го заштитува подот од влага и течности.
  • Возилото на FERROPLAST не служи само за сува стока, туку и за транспорт на изладена стока.

4. Двојни крилни врати од FERROPLAST

  • Двојни крилни врати од FERROPLAST со 2 x 4 алуминиумски зглобови
  • 2 челични брави на завртување со големи челични рачки и заклучување
  • Стабилна рамка на заден ѕид од челик со матна боја.
  • За груби прикотвувања, задниот дел на возилото е заштитен со гумени браници
S.KO EXPRESS со страна на диплење - Trailer - Нови возила - Возила со тврда страна на приколка - Полуприколки