Полуприколка со тврда страна на диплење

S.KO COOL со страна на диплење
1. Нема повеќе празни километри со помош на мултифункционална и флексибилна примена
Возилото S.KO COOL со страна на диплење е мултифункционална приколка со флексибилност на товарање како кај приколка со церада и со извонредна изолација како на возилото на FERROPLAST.

Возилото S.KO COOL со страна на диплење поседува FRC сертификат исто како замрзнувачите. Ја нуди идеалната состојба во товарниот простор, за да можат палетите да се товарат исто толку лесно колку и долгите материјали. Страничната должина изнесува 12.800 mm. Со системот за товарање на кат, возилото со тврда страна на диплење има простор за 66 палети.

2. Алуминиумски под и систем за товарање на кат со менливи висини
Водоотпорниот алуминиумски под лесно и брзо се чисти и го штити подот за палети од влага. Уредот за товарање на кат за помалку од минута се справува со двојната количина на места за палети во ладилникот и исто така лесно се демонтира.

3. Дополнително: Пруги за осигурување на товарот
Дополнителните шини за осигурување на товарот кои се обложени и не се закачени со нитни, овозможуваат осигурување на товарот во скоро секоја позиција.
Со подните шини за осигурување на товарот може едноставно и флексибилно да се осигури товарот на растојание од 50 mm по целата должина.

4. Двојни крилни врати од FERROPLAST

  • Двојни крилни врати од FERROPLAST со 2 x 4 алуминиумски зглобови
  • 2 челични брави на завртување со големи челични рачки и заклучување
  • Стабилна рамка на заден ѕид од челик со матна боја
  • За груби прикотвувања, задниот дел на возилото е заштитен со гумени бранициS.KO COOL со страна на диплење - Trailer - Нови возила - Возила со тврда страна на приколка - Полуприколки