$name

$name

За Schmitz Cargobull:
Со годишно производство од околу 63500 приколки и околу 6500 вработени, Schmitz Cargobull AG е водечкиот произведувач на полуприколки, приколки и конструкции на моторни возила во Европа за пренос на товар со определена температура, општ товар и габаритен товар. Во деловната година 2018/2019 достигнат е промет од околу 2,29 милијарди евра. Како пионер во индустријата, компанијата од Минстерланд разви опширна стратегија за брендот и постави цврсти стандарди за квалитет на сите нивоа: од истражување и развиток преку производство и сервисни договори до телематика за приколки, финансирање, снабдување со резервни делови и трговија со користени возила.


Прес-тимот на Schmitz Cargobull:

Ана Штулмајер:+49 2558 81-1340 I anna.stuhlmeier@cargobull.com
Андреа Беконерт:+49 2558 81-1321 I andrea.beckonert@cargobull.com
Силке Хесенер:+49 2558 81-1501 I silke.hesener@cargobull.com