Приколка со тврда страна

Опрема за професионалци

Водоотпорниот алуминиумски под го штити тлото од влага и течности.
Изолацијата се задржува и Вие штедите на трошоци за ладење.

Дополнително, шини за товарање на кат и за осигурување на товарот кои се вградени и залепени без нитни во страничните ѕидови: За повеќе товар и едноставно осигурување на стоката.

Дополнително достапен ѕид за циркулација или профили за циркулација на ладен воздух, практично конструирани, се грижат за распределбата на ладниот воздух, споени со воздушен канал низ целиот товарен простор: Можете ефикасно да го исполните ветувањето.

Со браник за палети го штитите предниот ѕид дури и ако товарот е м.

insulation, save refrigeration costs, double-decker, load securing rails, load more, secure cargo, circulation walls, cooling air circulation profiles, cost-effectively