Услуги за приколки

Услуги за приколки

Кај Schmitz Cargobull добивате меѓусебно поврзани услуги, коишто ги покриваат сите потреби околу приколката низ целиот период на употреба.

LP Alternativ IAA overview page

Искусете повеќе
Full Service for the cooling unit includes maintenance, inspections and all repairs of wearing parts including material and labour costs.

Пребарување сервисен партнер

Овде ќе го најдете вистинскиот сервисен партнер во ваша близина - една од 1400 овластени работилници во над 40 земји.
Искусете повеќе

Data Management Centre

Share telematics data securely and in compliance with data protection regulations with the TrailerConnect® platform. Simple connection to all common interfaces.
Искусете повеќе
My Cargobull

My Cargobull

Преку MyCargobull во секое време имате брз пристап до важни информации за вашите возила од Schmitz Cargobull.
Искусете повеќе
Trailer telematics data service

Податочна услуга со телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила - на порталот за телематика или на апликацијата beUpToDate.
Искусете повеќе

Data Management Centre

Share telematics data securely and in compliance with data protection regulations with the TrailerConnect® platform. Simple connection to all common interfaces.
Искусете повеќе
spare parts

Резервни делови

Оригинални резервни делови за приколки и од системските партнери и од водечките доставувачи - брза и достојна испорака.
Искусете повеќе
Clear overview of maintenance and repair costs.

Договори за услуги

Договорите за услуги од Schmitz Cargobull - за повеќе безбедност во однос на пресметката и за лесно справување.

Искусете повеќе
Cargobull Euroservice

Euroservice

Дежурна телефонска линија 24/7 низ цела Европа.
Искусете повеќе