Schmitz Cargobull Euroservice

Schmitz Cargobull Euroservice

Сервисирање при дефекти низ цела Европа и во секое време

Помош при дефекти во секое време

Бесплатен број:
00800 24 227 462 855
или

+49 2558 81 55 11*

*Може да се наплати кога се јавувате од странство.



24 часа, 365 дена во годината - достоен партнер на ваша страна.

Без разлика каде вози шоферот. Доволен е еден повик - Cargobull Euroservice овозможува брза интервенција во секое време, 365 дена во 35 земји и по потреба посредува со мрежата со сервисни партнери од 1400 ревидирани сервиси.

 

Нашите услуги

Ги нудиме следните услуги за да ви овозможиме побрзо да го вратите товарот на пат:

 • Влечна служба и засолниште
 • Сервис за гуми, оски, ладилници, електроника и електрика
 • Советување за правни прашања и со помош на проценител на штета
 • Посредување за резервни возила и резервни возачи

Ваш одговорен партнер:
Cargobull Euroservice
Бесплатна телефонска линија
Помош при дефекти низ цела Европа

00800 24 227 462 855
+49 2558 81 55 11*

*Може да се наплати кога се јавувате од странство.

 • Кому ќе му се помогне при дефект?

  Добива помош секој што се јавува. Cargobull Euroservice може барем да именува сервисен партнер со дадено место на дефектот и опишан проблем.

 • Кои јазици се достапни?

  Cargobull Euroservice нуди помош на 29 јазика и известува и посредува со сервисен партнер на Schmitz Cargobull.

 • Како се стапува во контакт со Cargobull Euroservice?

  Има бесплатен телефонски број низ цела европа: 00 800 24 227 462 855 или 00 800 CARGOBULL.

  Cargobull Euroservice може да се добие и на бројот +32 11 30 26 52 со предвидени трошоци.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!