M.KI

M.KI

Конструкцијата за моторен кипер M.KI со челична заоблена конструкција се универзално решение за транспорт на насипен товар. Киперот се одликува со голема издржливост и е соодветен за градежни материјали.
 • ТипМоторно возило со конструкција со заден кипер
 • КонструкцијаЗаоблена конструкција од челик
 • Волумен17 - 22,5
 • Должина на типот5,5 / 5,8
 • Висина на конструкција1.360 - 1.660mm
 • ШасијаОтпорна на свиткување, поцинкувана помошна рамка
 • УпотребаГрадежни материјали (на пр. песок, чакал, ископина, макадам, рушевина, адитиви, мешан товар)
The matching M.KI truck tipper body with rounded steel body for all popular trucks
Fast loading and unloading with the electric sliding tarpaulin on the M.KI truck tipper body
 • Шасија
 • Дополнителни делови
Chassis
The galvanised and extremely torsion-resistant subframe enables it to be fitted to all popular manufacturers' trucks

Рам и шасија

Конструкциите за моторни кипери оптимално се комбинираат со избраните моторни возила. Поцинкуваниот рам, екстремно отпорен на свиткување овозможува конструкција на моторни возила од сите произведувачи и го прави возилото издржливо, безбедно и ефикасно.
Искусете повеќе
Дополнителни делови
 • Конструкција
 • Заден дел
 • Кров и капаци
Конструкција
Rounded steel body for the M.KI truck tipper body

Заоблена челична конструкција

Цврста конструкција за кипење со длабока тежинска точка и поголема стабилност благодарение на широкиот под.
Помошниот рам, отпорен на свиткување, ги спојува камионот и конструкцијата во една издржлива, сигурна и ефикасна единица.
Искусете повеќе
Заден дел
Кров и капаци
Roller tarpaulin for the M.KI truck tipper body

Кров на намотување

Церадата на намотување е лесна за употреба и го штити товарот од влага и нечистотии за време на транспортот.
Искусете повеќе

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!