M.KI со термоизолација

M.KI со термоизолација

Моторните возила со кипери M.KI со заоблена конструкција од челик и целосна термоизолација според DIN 70001 овозможуваат транспорт на помали количини асфалт при изградбата на патишта.
 • ТипМоторно возило со конструкција со заден кипер
 • КонструкцијаЗаоблена конструкција од челик со целосна изолација
 • Волумен18
 • Должина на типот5.5
 • Висина на конструкција1.460mm
 • ШасијаЧелик
 • УпотребаМешавина (Асфалт)
 • Шасија
 • Дополнителни делови
Chassis
The galvanised and extremely torsion-resistant subframe enables it to be fitted to all popular manufacturers' trucks

Рам и шасија

Конструкциите за моторни кипери оптимално се комбинираат со избраните моторни возила. Поцинкуваниот рам, екстремно отпорен на свиткување овозможува конструкција на моторни возила од сите произведувачи и го прави возилото издржливо, безбедно и ефикасно.
Искусете повеќе
Дополнителни делови
 • Конструкција
 • Заден дел
 • Кров и капаци
Конструкција
Rounded steel body for the M.KI truck tipper body

Заоблена челична конструкција

Цврста конструкција за кипење со длабока тежинска точка и поголема стабилност благодарение на широкиот под.
Помошниот рам, отпорен на свиткување, ги спојува камионот и конструкцијата во една издржлива, сигурна и ефикасна единица.
Искусете повеќе
Rear
Покрив

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!