S.KI LIGHT

S.KI LIGHT

Насипниот товар со ситен гранулар може чисто безбедно и без оштетување да се пренесува во алуминиумската конструкција S.KI LIGHT .
 • ТипПолукипер
 • КонструкцијаКонструкција од алуминиум
 • Волумен24 - 37
 • Должина на типот7.2 / 8.2 / 9.6
 • Висина на конструкција1.350 -1.650mm
 • Оски2 - 3
 • ШасијаЧелик
 • УпотребаГрадежни материјали/насипен товар со мала густина (на пр., песок, чакал, земја, глина, кал, сол за на пат, мешан товар (асфалт))
The S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body
The transport of construction materials with low bulk density with the S.KI LIGHT tipper semi-trailer with aluminium box body
 • Шасија
 • Шасија
 • Осветлување
 • Дополнителни делови
Chassis
Шасија
Осветлување
Side marking lights for enhanced road safety

Светла за странична сигнализација

Трепкавите светла за странична сигнализација (SML) помагаат да се спречат несреќи при вртење. Кога возачот ќе го активира трепкачот, трепкаат и светлата за странична сигнализација на полуприколката и ги информираат соучесниците во сообраќајот за вртењето.
Искусете повеќе
Дополнителни делови
 • Конструкција
 • Под и страничен ѕид
 • Кров и капаци
 • работната површина
 • Заден дел
 • Пластична облога
Конструкција
под
Simply transport more with the aluminium box body of the S.KI LIGHT tipper semi-trailer

Заштитни плочи

При често товарање и истоварање со агресивни материјали, деловите на конструкцијата што често подлежат на влијание може да се опремени со заштитна плоча, со што се продолжува трајноста.
Искусете повеќе
Кров и капаци
работната површина
Working platform for the S.KI LIGHT

работната површина

Работната површина со нелизгав под, помош при качување и позиција за паркирање за хидрауличното црево овозможуваат едноставно и безбедно работење со церадата.
Искусете повеќе
Заден дел
Пластична облога
 • Систем за притисок во гуми
 • за приказ за истрошеност на плочки
 • Апликација S.KI Control
Систем за притисок во гуми
за приказ за истрошеност на плочки
Brake pads always in sight

за приказ за истрошеност на плочки

Приказот за истрошеност сигнализира порано, ако треба да се замени плочка на кочница и овозможува поголема безбедност при патниот сообраќај, го намалува времето на неактивност на пат и не предизвикува дополнителни трошоци.
Искусете повеќе
Апликација S.KI Control
Operation of the tipper semi-trailer using the S.KI Control app

Апликација S.KI Control

Полукиперот S.KI може да се користи далечински преку WLAN-интерфејс преку апликација на паметен телефон или таблет. На тој начин се управува, на пример, со пневматската амортизација или со покривање на конструкцијата.
Искусете повеќе

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!