S.KO EXPRESS

S.KO EXPRESS

Полуприколката со тврда страна S.KO EXPRESS е наменета за навремена испорака, со што нема повеќе да задоцните. Рамните површини во возилото овозможуваат товарот да се транспортира без оштетување. Конструкцијата FERROPLAST® достојно го штити товарот од временски влијанија и кражба.
S.KO EXPRESS dry-freighter box body semi-trailer
 • Шасија
 • Шасија
Chassis
MODULOS short chassis for the S.KO box body semi-trailer

Шасија MODULOS

Конструкцијата со тврда страна од FERROPLAST® со термална технологија е самостојна и отпорна на свиткување. Компонентите на рамот MODULOS може поединечно да се заменат благодарение на спојките со завртки. Благодарение на поцинкуваните делови, не се оштетува заштитата од корозија.
Искусете повеќе
Running gear
 • Страница
 • Товарање на кат
 • Заден дел
 • под
 • Покрив
Страница
Folding wall for the S.KO EXPRESS box body semi-trailer

Страна на диплење

Приколка со тврда страна на диплење за пофлексибилно странично товарање или истоварање. Идеална за парцијални товари; останатиот товар останува заштитен од временски влијанија. Исто така, елементите од FERROPLAST® го штитат товарот и овозможуваат добра изолација на возилото.
Искусете повеќе
Interior
S.KO EXPRESS double-decker box body semi-trailer

Товарање на кат

Со системот за товарање на кат се овозможува пофлексибилна и поголема искористеност на возилото. Системот овозможува непрекинато товарање преку две висински нивоа со повеќе делови. Идеален за роба што не се товара на кат.
Искусете повеќе
Rear
Floor
Покрив
 • Систем за притисок во гуми
 • за приказ за истрошеност на плочки
 • Трепкави светла за странична сигнализација
 • Електронски систем за помош при паркирање на рампа
Pressure monitoring system
Brake pad wear indicator
Brake pads always in sight

Brake pad wear indicator

The wear display signals at an early stage when a brake pad needs replacement, ensuring greater safety in road traffic and avoiding downtime and high consequential costs.
Искусете повеќе
Flashing side marking lights
Side marking lights for enhanced road safety

Flashing side marking lights

The flashing side marking lights (SML) help to avoid accidents when turning. When the driver indicates, the side marking lights on the semi-trailer also flash and signal to other road users that the vehicle is about to turn.
Искусете повеќе
Electronic ramp approach aid
Information on resetting with the electronic ramp approach aid

Electronic ramp approach aid

The electronic ramp approach aid assists drivers when approaching loading ramps. Once reverse gear has been engaged, the system uses visual and audible signals to inform the driver of the distance remaining behind the vehicle. When the semi-trailer is nearing the ramp, the trailer brakes independently.
Искусете повеќе
 • Цврстина
 • Точки и средства за врзување
Цврстина
Lashing points and aids

Сертификати

Опширни сертификати за безбедност при секојдневниот транспорт.

 • Должина на конструкција13.62m
 • Ширина на конструкција2480mm
 • Висина на конструкција2700mm
 • Палети33 (26)Евро-палети / (ISO-палети)

Договори за услуги

Со соодветен договор за услуга добивате и целосна контрола врз трошоците, а ние ви овозможуваме да бидете постојано во движење!
Повеќе за:Договори за услуги
Service Partners keep you mobile and minimise your downtimes.

Телематика

Со телематиката TrailerConnect® ги добивате сите потребни информации за вашите возила.
Повеќе за:Телематика
TrailerConnect? telematics provides you with all the information you need on your trailers.

Финансирање

Ви нудиме поединечна понуда за финансирање со привлечни услови за вкупниот работен век на вашата инвестиција.
Повеќе за:Финансирање
Individual quote with attractive terms and conditions for the entire lifecycle of your investment.

+389 (70) 266585

Обратете ни се

За да стапите во контакт со вистинскиот претставник за продажба, испратете ни порака со вашите прашања и ќе започнеме да разговараме!