Моторно возило со тврда страна - Возило за продолжено товарање

Можност за продолжено товарање со помош на платформата на долниот лифт

Концептот за продолжено товарање заштедува време: Моторното возило и приколката можат без маневрирање да бидат товарани или истоварани. Истото важи и за осетлива роба: Дополнителната ролетната против дожд при секакво време обезбедува суво разминување со другите возила.

  • Рамки на задниот ѕид од не’рѓосувачки челик со матна боја
  • Задни врати од панели од FERROPLAST FP25
  • Задни врати со две крила: 4 анодизирани алуминиумски алки, за секоја врата по 2 брави на вртење
Можност за продолжено товарање со помош на платформата на долниот лифтМожност за продолжено товарање со помош на платформата на долниот лифтRear doors