Моторно возило со приколка со тврда страна

Заден ѕид (стандарден)
  • Рамки на задниот ѕид од не’рѓосувачки челик со матна боја
  • Задни врати од панели од FERROPLAST FP25
  • Задни врати со две крила: 4 анодизирани алуминиумски алки, за секоја врата по1 или 2 брави на вртење
Заден ѕид (стандарден)