Poluprikolice sa ceradom S.CS Universal

Rotos Drive tehnologija

1. Sigurnost u vožnji, radni troškovi i raspoloživost vozila pružaju Vam dokaze koje govore u korist kvaliteta ROTOS osovinskih agregata: Najmoderniji sistemi asistencije u vožnji i MRH pneumatsko ogibljenje sa auto reset funkcijom su serijski standard. Veliko dimenzionisane disk kočnice sa efikasnim održavanje i podiznim delovima kojima nije potrebno održavanje. Naš žig kvaliteta: 1.000.000 km garancije na vozno postolje (ne uzimajući u obzir potrošne delove).
2. Diskovi kočnice sa prečnikom od 430 mm i optimizovanim protokom rashladnog vazduha smanjuju temperaturu i habanje serijskih disk kočnica.
3. Frikcionim zavarivanjem postavljene glavčine osovine obezbeđuju preciznost traga.
4. Opcionalna osovina koja se podiže smanjuje otpor kotrljanja i habanje pneumatika.

Veća pokretnost pod punim opterećenjem:
Sa ROTOS pratećim upravljačkim osovinama smanjujete habanje pneumatika u krivinama i pokretniji ste - zbog smanjenog prečnika zaokretanja - u uskim prolazima. Prateća upravljačka osovina može da se kao treća osovina integriše u bilo koje ROTOS vozno postolje.

5. ROTOS prateća upravljačka osovina* kao treća osovina povećava sposobnost manevrisanja vučnog voza. Uz to smanjuje se i habanje pneumatika i povećava kilometraža na zadnjim pneumaticima i do 70%.

Driving safety, operating costs and vehicle availability all prove the quality of the ROTOS axle unitDiskovi kočnice sa prečnikom od 430 mm i optimizovanim protokom rashladnog vazduha smanjuju temperaturu i habanje serijskih disk kočnica.Frikcionim zavarivanjem postavljene glavčine osovine obezbeđuju preciznost traga.Opcionalna osovina koja se podiže smanjuje otpor kotrljanja i habanje pneumatika.ROTOS prateća upravljačka osovina* kao treća osovina povećava sposobnost manevrisanja vučnog voza. Uz to smanjuje se i habanje pneumatika i povećava kilometraža na zadnjim pneumaticima i do 70%.