Poluprikolice sa ceradom

Poluprikolice sa ceradom

Uvek pravo vozilo za poslove generalnog transporta tovara zahvaljujući izvrsnim modularnim proizvodima preduzeća Schmitz Cargobull.
S.CS Universal curtainsider semi-trailer - robust, flexible with universal uses

S.CS UNIVERSAL

Robusna, fleksibilna i univerzalno upotrebljiva: Veća nosivost, kraće trajanje utovara i istovara i jednostavno obezbeđenje tereta odlikuju Schmitz Cargobull poluprikolicu sa ceradom S.CS UNIVERSAL.
Saznajte više

S.CS PAPER

Poluprikolica sa ceradom S.CS PAPER proverena i dozvoljena je za transport kotura papira prema standardu VDI 2700. Šasija sa kratkim rastojanjem poprečnih nosača i stabilnim podom specijalno je izrađena za transport papira. Joloda šine u podu omogućuju bezbedan i jednostavan utovar i istovar i pružaju optimalno obezbeđenje tereta.
Saznajte više
straight front wall for form-fitting loading

S.CS FIXED ROOF

U Velikoj Britaniji važe drugi zahtevi u pogledu visine (>4000 mm) i najveće dozvoljene ukupne mase (44 t). Poluprikolica sa ceradom S.CS FIXED ROOF, čvrstim krovom od čeličnih elemenata, neznatnom sopstvenom masom i do 32 t nosivosti ispunjava te zahteve.
Saznajte više
The optimum transport of steel coils or split strips with the S.CS COIL curtainsider semi-trailer

S.CS COIL

Transport teških kotura čelika zahteva robusnost i visoku nosivost. Pri tome su bezbednost i zaštita robe u prvom planu. Poluprikolica sa ceradom S.CS COIL nije namenjena samo za transport kotura čeličnih traka ili rasečenih traka. Pomoću prekrivke može se zatvoriti sud za koture i vršiti utovar drugog tovara.
Saznajte više