Rešenja za branše

Rešenja za branše

Svaki tovar postavlja potpuno specijalne zahteve za vozilo. Schmitz Cargobull nudi rešenje za skoro svaki transportni zadatak. Od rastresitog materijala do strogo uređenog transporta farmaceutskih proizvoda, kod nas možete da pronađete rešenje.

Poljoprivreda

U četvrtastoj kiper nadgradnji od aluminijuma poluprikolice S.KI LIGHT u izvedbi za transport velikih zapremina mogu se čisto, bezbedno i zaštićeno transportovati poljoprivredna i šumarska dobra sa niskom nasipnom gustinom.
Saznajte više

Temperaturno kontrolisani transport

Temperaturno kontrolisani transport postavlja različite zahteve za vozila. Podrazumeva se da se svežina i kvalitet robe moraju održati. Istovremeno strogi propisi u pogledu higijene i životne sredine predstavljaju poseban logistički izazov.
Saznajte više

Koturi papira i čelika

Schmitz Cargobull nudi kroz poluprikolicu sa ceradom S.CS COIL i poluprikolicu sa ceradom S.CS PAPER dva vozila koja su specijalno konstruisana za transport teških kotura. Visoka korisna nosivost, bezbedan transport i zaštita robe su pri tome u fokusu.
Saznajte više

Piće

U transportu pića prevoze se veliki tereti u različitim pakovanjima i ambalažama. Schmitz Cargobull vozila koja su konstruisana specijalno za transport pića sa odgovarajućim sredstvima za obezbeđenje tereta nude potrebnu fleksibilnost.
Saznajte više

Građevinski materijali

Rastresiti materijali imaju veoma različita fizička svojstva. Pesak, šljunak ili vreli asfalt postavljaju različite zahteve za vozila. Schmitz Cargobull nudi različite kiper nadgradnje od aluminijuma i čelika sa i bez termoizolacije.
Saznajte više

Hemija

Radi zaštite ljudi i životne sredine transport hemikalija podleže posebno strogim propisima. Bezbednost je pri tome na prvom mestu. Schmitz Cargobull nudi vozila sa protivkliznim podom, ADR opremom za opasnu robu kao i najmodernija i fleksibilna sredstva za obezbeđenje tereta.
Saznajte više

Automobilska

Automobilska industrija postavlja posebno visoke zahteve za transport i u njoj važe posebne smernice. Najčešće se pri tome koriste rešetkaste kutije koje se u kombinaciji sa odgovarajućim vozilom mogu utovariti sa obezbeđenjem tereta.
Saznajte više

Suva roba

Mnoge vrste robe moraju da se transportuju bezbedno i pre svega u suvom okruženju. Da bi se takva suva roba transportovala pouzdano i efikasno, Schmitz Cargobull nudi razna vozila sa kofer nadgradnjom.
Saznajte više

Farmaceutski proizvodi

Farmaceutska branša uslovljena je snabdevačkim lancima orijentisanim na kvalitet, logističkim procesima i usklađenošću poslovanja sa propisima i procedurama. Schmitz Cargobull isporučuje vozila koja u skladu sa važećim zakonskim regulativama ispunjavaju visoke zahteve iz oblasti transporta farmaceutskih proizvoda.
Saznajte više

Intermodalni transport

Kombinovani saobraćaj spaja prednosti svakog transportnog sredstva i doprinosi rasterećenju puteva kao i smanjenju robnog saobraćaja. Kontejnerske šasije preduzeća Schmitz Cargobull kao čvrsti sastavni delovi tog transportnog lanca nude prevoznicima visoku fleksibilnost i jednostavno rukovanje.
Saznajte više

KEP

Tačnost, bezbednost, pouzdanost i kvalitet su najvažniji faktori kako bi se savladali zadaci u kurirskoj, ekspresnoj i paketskoj službi. Uz to su vam potrebna jednostavna, fleksibilna i efikasna transportna rešenja kako biste zahtevnim klijentima uvek blagovremeno vršili isporuke.
Saznajte više

Generalni transport tovara

Svestrano upotrebljiva vozila koja su i pod surovim uslovima pouzdana i bezbedna. Brzi utovari i istovari i efikasno obezbeđenje tereta za skraćivanje vremena stajanja.
Saznajte više

Građevinski transport

Kod građevinskog transporta najvažniju ulogu igraju nosivost i robusna šasija. Građevinski materijali i uređaji moraju da se transportuju na neprohodnom terenu. Pod tim zahtevnim uslovima bitna je snaga i trakcija.
Saznajte više

Transport velikih zapremina

Kod transporta velikih zapremina uglavnom je bitan utovarni kapacitet. U tu svrhu se koriste vozila sa što većom unutrašnjom visinom i što nižim vrednostima potrošnje. Schmitz Cargobull vozila spajaju visoku ekonomičnost sa uzornom pouzdanošću.
Saznajte više

Reciklaža

Metalni otpad i druga teška i glomazna roba sa velikom zapreminom postavljaju visoke zahteve za transportna vozila. Kiper poluprikolica S.KI SOLID sa ovalnom kiper nadgradnjom od čelika dorasla je tom surovom tovaru i dokazuje se kroz visoku rentabilnost.
Saznajte više