Proizvodi

Proizvodi

Za svaki transport prava prikolica – od sandučastih vozila za temperirani transport do izmenljivih sistema, naša pouzdana i inovativna rešenja pružaju vam podršku pri svakodnevnom transportu.

Poluprikolice koferi

Naša prednost u transportu rashlađene, sveže i suve robe osigurava vidljivu dodatnu vrednost za vaše preduzeće.
Saznajte više

Kontejnerska šasija

Schmitz Cargobull kontejnerska šasija u varijanti Gooseneck za sve standardne tipove kontejnera može da se prilagodi tačno vašem transportnom poslovanju. Našim modularnim sistemom moguće je na jednostavan način po potrebi sastaviti šasije, produžetke, zabravljivanje kontejnera i detalje u vezi opreme.
Saznajte više
Lath-free POWER CURTAIN for curtainsiders

Poluprikolice sa ceradom

Zahvaljujući fleksibilnoj opremi i mogućnostima obezbeđenja tereta, ceradne nadgradnje su pravo univerzalno rešenje.
Saznajte više
W.KO COOL swap bodies are efficient and save time when loading and unloading.

Izmenljivi sistemi

Izmenljivi koferi W.KO su pogodni za intermodalni saobraćaj sa visokim udelom transporta železnicom i na osnovu jednostavne izmene omogućuju visoko iskorišćenje vozila.
Saznajte više

Kiperi

Kiper poluprikolica S.KI ili kiper nadgradnja za motorna vozila M.KI za jednostavno rukovanje i pouzdanu upotrebu u svakodnevnom transportu.
Saznajte više
Long truck dolly trailer connection

Dolly

Visokokvalitetni spojni element za koncept dugog teretnog vozila. Moguće su mnogobrojne kombinacije, od nadgradnje motornih vozila u kombinaciji sa prikolicom do poluprikolice sa zakačenim dodatnim osovinama.
Saznajte više