Schmitz Cargobull

Servisi prikolica

Schmitz Cargobull nudi sveobuhvatan svet servisa koji pokrivaju sve potrebe u vezi sa prikolicom tokom celokupnog perioda korišćenja iste.

Rezervni delovi

Originalni rezervni delovi za prikolice i poluprikolice, i od sistemskih partnera i vodećih snabdevača — brzo i sigurno isporučeni.
Više o temi:Rezervni delovi
spare parts

Telematski servis podataka

Pomoću sistema telematike TrailerConnect® dobijate sve potrebne informacije o svojim vozilima — na portalu telematike ili putem aplikacije beUpToDate.
Više o temi:Telematski servis podataka
Trailer telematics data service

My Cargobull

Putem servisa MyCargobull imate u svako doba brz pristup relevantnim informacijama o svojim Schmitz Cargobull vozilima.
Više o temi:My Cargobull
My Cargobull

Schmitz Cargobull kompozicije za preduzeće HAVI

Preduzeće HAVI koristi za transport životnih namirnica 20 novih kompozicija sa prolaznom konstrukcijom sastavljenih od motornih vozila sa kofer nadgradnjom tipa M.KO i prikolice kofera Z.KO sa centralnom osovinom.
Saznaj više

Oblast primene

Schmitz Cargobull nudi rešenje za skoro svaki transportni zadatak, od rastresitih materijala do strogo uređenog transporta farmaceutskih proizvoda.

Temperaturno kontrolisani transport

Temperaturno kontrolisani transport postavlja različite zahteve za vozila. Podrazumeva se da se svežina i kvalitet robe moraju održati. Istovremeno strogi propisi u pogledu higijene i životne sredine predstavljaju poseban logistički izazov.
Više o temi:Temperaturno kontrolisani transport
S.KO COOL SMART box body semi-trailer with integrated telematics

Generalni transport tovara

Svestrano upotrebljiva vozila koja su i pod surovim uslovima pouzdana i bezbedna. Brzi utovari i istovari i efikasno obezbeđenje tereta za skraćivanje vremena stajanja.
Više o temi:Generalni transport tovara
Lath-free POWER CURTAIN for curtainsiders

Suva roba

Mnoge vrste robe moraju da se transportuju bezbedno i pre svega u suvom okruženju. Da bi se takva suva roba transportovala pouzdano i efikasno, Schmitz Cargobull nudi razna vozila sa kofer nadgradnjom.
Više o temi:Suva roba
Efficient transport of dry freight with the M.KO EXPRESS truck.

Građevinski materijali

Rastresiti materijali imaju veoma različita fizička svojstva. Pesak, šljunak ili vreli asfalt postavljaju različite zahteve za vozila. Schmitz Cargobull nudi različite kiper nadgradnje od aluminijuma i čelika sa i bez termoizolacije.
Više o temi:Građevinski materijali
Reliable asphalt transport with the S.KI SOLID tipper semi-trailer