Transport velikih zapremina

Transport velikih zapremina

Kod transporta velikih zapremina uglavnom je bitan utovarni kapacitet. U tu svrhu se koriste vozila sa što većom unutrašnjom visinom i što nižim vrednostima potrošnje. Schmitz Cargobull vozila spajaju visoku ekonomičnost sa uzornom pouzdanošću.
M.CS with POWER CURTAIN

M.CS / Z.CS 

Za transport velikih zapremina presudan je maksimalni utovarni kapacitet pri neznatnoj sopstvenoj masi i sa niskim vrednostima potrošnje. Kompozicija sastavljena od motornog vozila sa ceradnom nadgradnjom M.CS i ceradne prikolice sa centralnom osovinom Z.CS nudi neophodnu zapreminu tovarnog prostora i pruža istovremeno visoku okretnost ri transportu u gradskom području.
Saznajte više
Organise efficient bulk transport with the M.KO Z.KO through-loading trailer

M.KO / Z.KO

Upravo pri transportu velikih zapremina mora se u što kraćem vremenu utovariti odnosno istovariti mnogo robe. Kompozicija sa prolaznom konstrukcijom kojoj mogu da pristupe viljuškari i koja se sastoji od motornog vozila sa sandučastom nadgradnjom i prikolice sa centralnom osovinom M.KO/Z.KO je u ovom slučaju optimalno rešenje. Vozilo se mora samo jednom navesti na rampu u svrhu utovara i istovara.
Saznajte više
The S.CS MEGA curtainsider semi-trailer is setting the standard in bulk transport.

S.CS MEGA

Šasija poluprikolice sa ceradom S.CS MEGA prilagođena za transport velikih zapremina obezbeđuje posebno veliku zapreminu tovarnog prostora. Zahvaljujući niskom vratu u kombinaciji sa niskoprofilnim pneumaticima, optimalno se koristi zakonski dozvoljena ukupna visina.
Saznajte više