SMART generacija

SMART generacija

Modularni sklop sa valjanim, pocinkovanim podužnim nosačima kao osnova za individualna rešenja za klijente po najvišem standardu industrije: od male mase praznog vozila do vozila za veoma teške terete sa mnogobrojnim varijantama nadgradnje kao što su nadgradnja POWER CURTAIN bez letvi do brzootvarajuće cerade SPEED CURTAIN uz serijski integrisan sistem telematike TrailerConnect®.

Novo: 100% SMART iz fabrike

Svaka poluprikolica sa ceradom S.CS serijski je opremljena sa sistemom telematike TrailerConnect® CTU

Nova generacija šasija

Sistem modularnog sklopa za individualna transportna rešenja

S.CS chassis with X-LIGHT equipment

S.CS UNIVERSAL X-LIGHT SMART

Uz opremu X-LIGHT vaša vučna vozila ne vuku nijedan kilogram težine viška. Sa težinom praznog vozila od 4.975 kg su kod poluprikolice sa ceradom S.CS UNIVERSAL X- LIGHT SMART smanjeni troškovi goriva za vučna vozila, i to pogotovo kod čestih ubrzanja i kočenja na kratkim i srednjim relacijama.
Saznajte više
Jak, bezbedan, brz. Nadgradnja visoke čvrstoće bez letvi koja je sertifikovana u punom opsegu: Novo sa sertifikatom za pneumatike za povećanu čvrstoću nadgradnje uz dodatnu opremu - Idealna za robu koja pri transportu sa blokiranim teretom snažno opterećuje bočnu ceradu. Poluprikolice sa ceradom S.CS sa nadgradnjom POWER CURTAIN ispunjavaju zahteve prema standardu DIN EN 12642 Code XL bez ikakvih problema kao i dodatne zahteve za piće i zahteve prema DL direktivi 9.5.
Saznajte više