Nova kiper šasija kod kiper poluprikolica S.KI

Nova kiper šasija kod kiper poluprikolica S.KI

Izdrživa: Lako podnosi najveća opterećenja. Za svaku primenu i svaki zahtev odgovarajući ram, sad i sa do 180 kg* većom korisnom nosivosti!

Program proizvoda

Nova generacija ramova raspoloživa** jeza sledeće proizvode:

S.KI SOLID

S.KI SOLID tipper trailers with their rounded steel bodies represent the all-purpose transport solution for building materials. Thanks to their excellent wear resistance, these tippers are perfect for abrasive materials.
Saznajte više

S.KI LIGHT

Kiper poluprikolica S.KI LIGHT sa neznatnom sopstvenom masom je zahvaljujući lakoj četvrtastoj kiper nadgradnji od aluminijuma transportno sredstvo koje je optimizovano u pogledu nosivosti. Pri tome je zadržana stabilnost kiper nadgradnje uprkos laganoj konstrukciji.
Saznajte više

S.KI SOLID sa termoizolacijom

Termoizolacija obezbeđuje izvrsno dejstvo izolacije i visoku stabilnost faktora vrednosti. Zahvaljujući niskom težištu kiper nadgradnje, vozilo ima bolji položaj na putu i visoku stabilnost kipanja. Zahvaljujući bočnim otvorima, kiper nadgradnja serijski raspolaže merenjem temperature na četiri tačke. Opcija: Priprema za elektronsku mernu tehniku
Saznajte više

S.KI LIGHT sa termoizolacijom

Četvrtasta kiper nadgradnja od aluminijuma poluprikolice S.KI LIGHT sa potpunom termoizolacijom prema standardu DIN 70001 je transportno rešenje za gradnju puteva koje je konstruisano sa optimalnom nosivošću.
Saznajte više

Reciklaža

Metalni otpad i druga teška i glomazna roba sa velikom zapreminom postavljaju visoke zahteve za transportna vozila. Kiper poluprikolica S.KI SOLID sa ovalnom kiper nadgradnjom od čelika dorasla je tom surovom tovaru i dokazuje se kroz visoku rentabilnost.
Saznajte više

Poljoprivreda

U četvrtastoj kiper nadgradnji od aluminijuma poluprikolice S.KI LIGHT u izvedbi za transport velikih zapremina mogu se čisto, bezbedno i zaštićeno transportovati poljoprivredna i šumarska dobra sa niskom nasipnom gustinom.
Saznajte više

* u zavisnosti od dužine i izvedbe rama

** od sredine 2021. dostupni su svi ramovi u novoj generaciji

Servisni ugovori

Uz odgovarajući servisni ugovor imate potpunu kontrolu nad troškovima, a mi brinemo o vašoj mobilnosti!
Više o temi: Servisni ugovori

Telematika

Pomoću sistema telematike TrailerConnect® dobijate sve potrebne informacije o svojim vozilima.
Više o temi: Telematika

Finansiranje

Izradićemo vam individualnu ponudu sa atraktivnim uslovima tokom celokupnog životnog ciklusa vaše investicije.
Više o temi: Finansiranje