My Cargobull

My Cargobull

Putem servisa MyCargobull imate u svako doba brz pristup relevantnim informacijama o svojim Schmitz Cargobull vozilima.
MyCargobull gives you fast access to relevant information about your Schmitz Cargobull semi-trailers at all times.

Pregled nad svim

U video-zapisu možete da vidite različite funkcije i oblasti servisa MyCargobull

 • Kako mogu da dobijem odgovore na pitanja u vezi sa servisom MyCargobull?
  Na portalu MyCargobull dostupna je oblast „Upiti za podršku“ koja je raspoloživa za opšta pitanja, upite za dokumente i promenu vlasnika. U toj oblasti možete da postavite sva pitanja u vezi sa servisom MyCargobull. Sve odgovore na svoja pitanja možete da pronađete direktno u servisu MyCargobull, uz to dobijate i obaveštenje putem e-pošte.
  Za korišćenje servisa MyCargobull raspoloživ vam je korisnički priručnik i video-uputstvo za korišćenje.
 • Zašto je pri registraciji za servis MyCargobull potreban broj klijenta?
  Uz broj klijenta možemo da pridružimo postojeće dokumente o vozilima vama i da vam ih stavimo na raspolaganje. Pored toga, na taj način može se izvršiti provera statusa klijenta.
 • Kako da postupam ako ne mogu da pronađem dokumente za svoju prikolicu?
  Koristite u tu svrhu u oblasti „Upiti za podršku“ temu „Upit za dokumente“ i navedite nam ime dokumenta, kao npr. sertifikat za obezbeđenje tereta i broj šasije.
 • Šta tačno znače različiti statusi u oblasti informacije o statusu?

  - „Kreiranje naloga“znači da je nalog zaprimljen u pogonu i kreiran u našem ERP sistemu.
  - „Početak proizvodnje“ se postavlja kad su ispunjeni svi tehnički preduslovi za proizvodnju vašeg vozila i kad je vozilo zakazano za proizvodnju.
  - Status „Vozilo je spremno za preuzimanje“ prikazuje se kad je vozilo gotovo iz ugla posmatranja proizvodnog pogona. U slučaju da neko nacionalno društvo preduzeća Schmitz Cargobull AG mora izvršiti još neke dodatne ugradnje u svojoj zemlji, onda je vozilo spremno za preuzimanje od strane tog nacionalnog društva.
  - „Vozilo je preuzeto“ je krajnji status koji se postavlja kad je vozilo preuzeo klijent, prevoznik ili preduzeće ćerka.

 • Kako se prikazuju kupljena korišćena vozila na portalu MyCargobull?
  Ako kupujete ili prodajete korišćeno vozilo, u oblasti za upite za podršku možete da kreirate upit sa temom „Promena vlasnika“. Priložite po potrebi neophodne dokumente za obradu vašeg zahteva (npr. dokaz o vlasništvu vozila). Mi ćemo se potom pobrinuti da se vozilo dodeli vama ili ukloni iz vašeg naloga.
 • Od kad će dokumenti o mojim vozilima biti prikazani?
  Dokumenti o vašim vozilima biće vam na raspolaganju u oblasti „Pretraga dokumenata“ tek nakon isporuke vozila i arhiviranja dostavljenih dokumenata. Imajte na umu da to može potrajati do 4 nedelje nakon isporuke.

+381 11 377 4630

Stupite u kontakt s nama

Da biste stupili u kontakt s odgovarajućim prodajnim predstavnikom, pošaljite nam poruku sa svojim pitanjem i potom možemo započeti razgovor!