Partnerstva

Partnerstva

DocStop mobile medical care for truck drivers

Medicinsko zbrinjavanje vozača kamiona u tranzitu

Inicijativa za medicinsko zbrinjavanje vozača kamiona u tranzitu DocStop osnovana je u proleće 2007. U međuvremenu širom države postoji već preko 300 DocStop lokacija na kojima se profesionalni vozači mogu obratiti za medicinsku pomoć.

Saznajte više
Schmitz Cargobull engagiert sich bei der Akzeptanzoffensive der IHK

Schmitz Cargobull podržava inicijativu upoznavanja javnosti radi stvaranja prihvaćenosti koju sprovodi Industrijska i trgovinska komora (IHK)

Okruglo 80 industrijskih preduzeća iz oblasti Minsterland i regije Emšer-Lipe okupilo se oko inicijative "In|du|strija - Zajedno. Budućnost. Život“. Schmitz Cargobull podržava tu inicijativu. Nove prikolice sa natpisom "In|du|strija - Zajedno. Budućnost. Život“ transportuju tu poruku.

Saznajte više
LAG partnership

Logistics Alliance Germany

Od 01.01.2016. je Schmitz Cargobull potporni član nemačkog udruženja logističara –„Logistics Alliance Germany“. Pomenuta mreža obaveštava svoje članove o tenderima, kooperacijama, novim propisima i zakonima iz branše transporta. Kontakt osoba u preduzeću Schmitz Cargobull je Jörg Irsfeld.
Saznajte više
VDA partnership

Organizovani pod jednim zajedničkim krovnim udruženjem

Članovi udruženja VDA su proizvođači automobila i njihovi razvojni partneri, snabdevači kao i proizvođači prikolica, nadgradnji i kontejnera. Schmitz Cargobull AG je takođe član!
Saznajte više
"We are Logistics" partnership

Schmitz Cargobull podržava pokret pro logistike

U svrhu upoznavanja svih učesnika lanca snabdevanja robom s tim gde i ko stvara relevantnu dodatnu vrednost, preduzećima iz oblasti transporta i logistike nudi se kroz akciju „Mi smo logistika“ u Nemačkoj i Evropi uvid u to.

Saznajte više
ZDI partnership

zdi

Budućnost kroz inovacije –je društvena inicijativa pokrajine Severne Rajne-Vestfalije za stimulisanje novog naraštaja iz oblasti prirodnih i tehničkih nauka. Cilj je da se zajednički suoči sa aktuelnim izazovima i promenama u obrazovnom i ekonomskom životu. Zalažemo se za to da kod dece i mladih probudimo interesovanje za zanimanja iz oblasti matematike, informatike, prirodnih i tehničkih nauka!
Saznajte više