Pouzdani i inovativni

Pouzdani i inovativni

Da biste uvek prednjačili, radimo kontinuirano na inteligentnim rešenjima za vaš uspeh.
The EcoDuo long-distance concept

Efikasni koncept transporta EcoDuo

Efikasan i progresivan koncept za duge relacije za transportnu branšu. Sa konceptom EcoDuo se Schmitz Cargobull zalaže za uvođenje koncepta transporta širom Evrope sa kojim se uprkos rastućim zapreminama transporta smanjuje emisije CO2. Postojeća infrastruktura se ne opterećuje dodatno i pri tome se pridržavaju standardi vozila i logistike.
Saznajte više
The MODULOS chassis offers greater reserves of power

MODULOS ram vozila

Njegovi pocinkovani i čivijama međusobno povezani delovi čine MODULOS ram vozila nečim posebnim.
Saznajte više
Ferroplast thermal technology

Izolacija vozila FERROPLAST®

Vodeća termotehnika na tržištu je osnova za naše rashladne kofere. Zahvaljujući paronepropusnim metalnim prekrivnim slojevima, vlaga ne dospeva u nadgradnju, time je obezbeđena nosivost i održana je efikasnost izolacije.
Saznajte više
Electric cooling unit

Električno rashlađivanje — S.CUe

S.CU je prototip električnog rashladnog uređaja za poluprikolicu S.KO COOL SMART. 100% snage bez emisija, razvijena specijalno za gradski distributivni saobraćaj.
Saznajte više
Reliable mileage (km) with the ROTOS? axle

ROTOS osovine

Koncept voznog postolja ROTOS ima optimalno međusobno usklađene komponente. Osovina, ležaj, kočnice i kočioni diskovi, amortizer i vazdušno oslanjanje vrhunskog kvaliteta rade odlično zajedno.
Saznajte više
S.CU transport cooling unit

Rashladni uređaj za savršenu temperaturu robe

Naši rashladni uređaji su štedljivi, lagani i tihi. Veoma precizno upravljanje temperaturom, optimalna snaga grejanja i smanjenje ciklusa odmrzavanja ubrajaju se u izuzetna svojstva.

Saznajte više
Adjustment of the body to the load volume with the VARIOS body

Nadgradnja VARIOS

Visinski podesiva varijanta nadgradnje VARIOS za poluprikolice sa ceradom S.CS pruža jednostavniju i fleksibilniju dispoziciju. Sve visine sedla uobičajene na tržištu su moguće i istovremeno se pridržava propisana ukupna visina vozila.
Saznajte više