Efikasno i ekonomično — ROTOS Drive Technology

Efikasno i ekonomično — ROTOS Drive Technology

ROTOS vozno postolje sastoji se od optimalno međusobno usklađenih i visokokvalitetnih komponenti. Osovina, ležaj, kočnice i kočioni diskovi, amortizer i vazdušno oslanjanje vrhunskog kvaliteta rade odlično zajedno i ispunjavaju savršeno vaš zadatak.

Konstrukcije koncepta ROTOS Drive Technology

Glava osovine od 19,5” Ušteda na težini zahvaljujući manjim kočionim diskovima sa prečnikom od 370 mm –kod tri osovine se time dobija vozno postolje lakše za oko 50 kg. Može se kombinovati i sa točkovima od 22,5”.

Glava osovine od 22,5” Kočioni diskovi sa prečnikom od 430 mm za maksimalnu snagu standardnih voznih postolja i voznih postolja za veoma teške terete.

Osovine sa niskom konstruktivnom visinom Kod poluprikolice S.CS MEGA sa točkovima od 19,5” koriste se kompaktni agregati osovina da bi se omogućila maksimalna visina nadgradnje. Ili kod kontejnerskih voznih postolja S.CF i sandučastih poluprikolica S.KO sa veličinom točkova od 22,5”.

Osovine sa visokom konstruktivnom visinom Za vozila kojima je potrebna najveća moguća visina iznad tla, kao npr. kiper poluprikolica, ili za vozila koja moraju da izjedanče visoke visine spojnice sedla, dostupna je varijanta sa prilagođenom oprugom upravljača.